Verkkouutinen 15.12.2018 – 13/2018

Finanssivalvonnan uusi verkkosivusto ja ilme

Finanssivalvonta julkaisi uuden verkkosivuston lauantaina 15.12. ja täydessä käytössä se on maanantaina 17.12. Sivuston rakenne on uudistettu vastaamaan paremmin sidosryhmiemme ja valvontatyön tarpeita. Aikaisempien kolmen sivuston finanssivalvonta.fi, finanssiasiakas.fi ja listayhtiölle.fi sisällöt löytyvät jatkossa kaikki yhdestä osoitteesta finanssivalvonta.fi.

Sivusto täydentyy vielä julkaisun jälkeen arkistojen ja englanninkielisen sisällön osalta. Sivustoa myös kehitetään käytön ja saadun palautteen pohjalta. Pääset antamaan sivustosta palautetta sivuston lopussa olevasta palautelinkistä.

Aikaisemmalle sivustoille vievät linkit eivät toimi enää 15.12. jälkeen.

Finanssivalvonta julkaisee myös uuden ilmeensä 17.12.

Uudessa logossa säilyy tumman sinisen värin lisäksi leijona-tunnus, mutta sitä on kevennetty riisumalla seppelkuvio leijonan ympäriltä. Lisäksi logosta on poistettu palkki, jolloin se on kevyempi käyttää digitaalisissa kanavissa ja erilaisissa painotuotteissa. Uutena elementtinä logoon on tuotu mukaan FIN-FSA-tunnus.

FIN-FSA-tunnus on vakiintunut meillä kansainväliseen käyttöön sekä esimerkiksi twitter-tilimme nimeksi. Kansainvälisissä yhteyksissä, kun olemme Financial Supervisory Authority tai Finansinspektionen, tunnuksen käyttö erottaa meidän muiden maiden viranomaisista. Kotimaisissa yhteyksissä tunnus muistuttaa meidän toimivan myös kansainvälisissä yhteyksissä vaikuttamassa Suomen kannalta tärkeissä teemoissa.

Lisätiedot: Viestintä