Käyttöehdot

Tietojen oikeellisuus ja vastuun rajoitus

Finanssivalvonnan verkkopalvelun tiedot perustuvat luotettaviin lähteisiin. Osaa materiaalista päivitetään säännöllisesti. Teknisistä syistä verkkopalvelussa olevan tiedon oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa voida taata.

Finanssivalvonta ei vastaa mistään verkkopalvelun käytöstä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta. Finanssivalvonta varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa ja poistaa verkkopalvelussa olevaa aineistoa, joko osittain tai kokonaan.

Tekijänoikeudet

Oikeudet sivuilla julkaistaviin teksteihin, kuviin ja tallenteisiin ovat Finanssivalvonnalla tai muilla aineiston yhteydessä mainituilla. Valokuvien tekijänoikeuden haltijoina voivat olla muut tahot kuin Finanssivalvonta, mutta Finanssivalvonta on tehnyt sopimuksen kuvien käytöstä verkkosivuillaan.

Verkkopalvelussa olevaa aineistoa voi lainata rajoitetusti tekijänoikeuslain mukaisella tavalla. Lainatun aineiston lähde on mainittava. Jos lähde on muu kuin Finanssivalvonta, käyttöehdoissa saattaa olla rajoituksia. Käyttöehdot kannattaa varmistaa Finanssivalvonnan viestinnästä (finanssivalvonta(at)fiva.fi).

Finanssivalvonnan verkkopalveluun voi myös tehdä linkkejä omilta sivuilta. On kuitenkin muistettava, että vastuu linkin ajantasaisuudesta on linkin tekijällä. Yksittäisiin kuviin linkittäminen on kielletty.

Finanssivalvonnan nimen ja logon luvaton käyttö

Finanssivalvonnan nimeä saatetaan käyttää petollisissa tarkoituksissa, joissa yrityksiä, yhteisöjä tai yksityisiä henkilöitä kehotetaan esimerkiksi tekemään rahasiirtoja Finanssivalvonnan kautta.

Finanssivalvonta ei tarjoa tällaisia finanssipalveluita eikä esimerkiksi kerää palvelumaksuja tai veroja kansainvälisistä rahasiirroista. Finanssivalvonta ei käsittele myöskään luottokorttitietoja.

Finanssivalvonta ei vastaa edellä kuvatun kaltaisista tai muista rikollisista menettelyistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvista taloudellisista tai muista vahingoista. Petos-, väärennys- tai muissa rikosepäilyissä pyydämme asianomaisia kääntymään poliisiviranomaisten puoleen.