Raportointitiedote 5.5.2021 – 8/2021

EBA DPM 3.0 -versio testattavissa FIVA Tiedonkeruusovelluksen demoversiolla ja raportoinnin testiympäristössä

Euroopan pankkivalvontaviranomaisen (EBA) DPM 3.0 -version päivitykset sisältävät FIVA Tiedonkeruusovelluksen (XBRL/XML) demoversio ja Excel-työkirjat ovat ladattavissa Jakelu-palvelusta. DPM 3.0 -version päivitykset ovat testattavissa raportoinnin testiympäristössä. DPM 3.0 -version päivitykset vaikuttavat luottolaitosten, sijoituspalveluyritysten, rahastoyhtiöiden ja vaihtoehtorahastojen hoitajien raportointiin.

Tiedonkeruusovelluksen demoversio ja työkirjat ladataan Jakelu-palvelun Tiedotteet ja uutiset -osiosta: FIVA Tiedonkeruusovelluksen (XBRL/XML) demoversio ja työkirjat. Työkirjoissa on mahdollista syöttää arvoja lomakkeille, tallentaa toimitustiedosto ja CSV-tiedosto sekä tuoda tietoja työkirjoille.

Tiedonkeruusovelluksen demoversio ja työkirjat eivät ole raportointiin tarkoitettuja versioita. Kehitystyö jatkuu Finanssivalvonnassa lopullisen raportointiin tarkoitetun Tiedonkeruusovellusversion ja työkirjojen julkaisuun asti (arvioitu julkaisuaika toukokuun puoliväli).

Tiedonkeruusovellukseen ei ole teknisesti mahdollista toteuttaa kaikkia tarkistuksia. Raportit voi lähettää tarkastettavaksi raportoinnin testiympäristöön ennen virallisen raportin lähettämistä Finanssivalvontaan. Raportoinnin testiympäristön käyttö on suositeltavaa.

Finanssivalvonta toivoo, että raportoijat testaavat DPM 3.0 -version päivityksiä mahdollisimman kattavasti.

Lisätietoa

 

Lisätietoja antaa

  • EBAReportingHelpdesk(at)fiva.fi