Puhelinjärjestelmät vaihtuvat – mahdollisia viiveitä puheluihin vastaamisissa

​Finanssivalvonnan puhelinjärjestelmät vaihtuvat 1.2.2016. Uuden järjestelmän käyttöönoton yhteydessä saattaa ilmetä viiveitä puheluihin vastaamisissa. Puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Pahoittelemme mahdollisia ongelmia.

FinFX Trading Oy ei saanut sijoituspalveluyrityksen toimilupaa

Finanssivalvonta ei myöntänyt toimilupaa FinFX Trading Oy:lle. Fiva ei voinut varmistua siitä, että yhtiön omistajat ja hallitus täyttävät sijoituspalvelulain vaatimukset. Katso tarkemmat perustelut Fivan hylkäävästä päätöksestä, joka ei ole lainvoimainen.

Yhtiö on valittanut päätöksestä. Yritys ei saa harjoittaa toimiluvallista toimintaa sinä aikana, kun asia on hallinto-oikeuden käsittelyssä.

Katso päätös (pdf)

Pankkien osakkeenomistajien ja velkasijoittajien vastuu pankin kriisissä kasvaa merkittävästi

​Markkina- ja likviditeettiriskit -toimiston päällikkö Sami Pyykönen kirjoittaa siitä, miten uusi kriisinratkaisumalli vaikuttaa ongelmiin ajautuneen pankin hoitosuunnitelmaan. Lue blogikirjoitus

Avoimet työpaikat

Finanssiasiakas.fi

Puolueeton lähteesi! Finanssiasiakas.fi

Ongelmia palveluntarjoajan kanssa?

Finanssiasiakas.fi > Ongelmatilanteet

Listayhtiölle.fi

Tietoa listautumisesta, esitteistä, tiedonantovelvollisuudesta, liputuksesta, julkisista ostotarjouksista ja sisäpiiriasioista.
Listayhtiölle.fi

Euroalueen yhteinen pankkivalvonta

Finanssivalvonta – Snellmaninkatu 6, PL 103, 00101 Helsinki – Puhelin 010 831 51   kirjaamo(at)finanssivalvonta.fi  |  Vastuuvapaus  |  Tietoa palvelusta