Siirry sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee finanssivalvonta.fi-sivustoa ja se on laadittu 10.1.2020. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Eficode syksyllä 2018 ja sen pohjalta tehtyjen korjausten jälkeen Finanssivalvonnan viestintäyksikkö syksyllä 2019. Sivustolle tehdään parhaillaan uutta saavutettavuusarviointia, minkä jälkeen tämä seloste päivitetään.

Finanssivalvonta.fi-sivuston saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Merkittävimmät puutteet ovat sellaisten liitetiedostojen saavutettavuudessa, jotka on julkaistu alun perin ennen 23.9.2018 ja siirretty sellaisenaan uudelle sivustolle. Näitä muutetaan saavutettaviksi pyynnöstä ja muun päivitystyön yhteydessä. Palvelussa julkaistavat uudet liitetiedostot ovat saavutettavia.

Sivuston ulkopuolisista järjestelmistä tuotettavan tiedon saavutettavuutta selvitetään.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille sähköpostitse finanssivalvonta@finanssivalvonta.fi. Pyrimme vastaamaan 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000