Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee finanssivalvonta.fi-sivustoa ja se on laadittu 10.1.2020. Seloste on päivitetty 29.5.2020. Tämän verkkopalvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen toimija tammikuussa 2020 ja sen pohjalta palveluun on tehty korjauksia.

Finanssivalvonta.fi-sivuston saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Merkittävimmät puutteet ovat sellaisten liitetiedostojen saavutettavuudessa, jotka on julkaistu alun perin ennen 23.9.2018 ja siirretty sellaisenaan uudelle sivustolle. Näitä muutetaan saavutettaviksi pyynnöstä ja muun päivitystyön yhdessä. Palvelussa julkaistavat uudet liitetiedostot ovat pääsääntöisesti saavutettavia.

Sivuston ulkopuolisista järjestelmistä tuotettavan tiedon saavutettavuutta selvitetään. Niissä käytettävien dynaamisten hakutoimintojen saavutettavuutta kehitetään edelleen ohjelmistojen seuraavien versiopäivitysten myötä.

Puutteita saavutettavuuden osalta saattaa edelleen ilmetä esim. näppäimistönavigoinnissa joidenkin sisältöjen osalta. Vaikka sivuston zoomaus-toiminto toimii, tekstin suurentaminen muita toimintoja käyttäen saattaa rikkoa asettelua. Saavutettavuutta kehitetään edelleen myös esim. haitarielementtien ja sivuston hakuosion osalta.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille sähköpostitse finanssivalvonta(at)finanssivalvonta.fi. Pyrimme vastaamaan 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000