Raportointi

Finanssivalvonnan valvottavat raportoivat valvojalle säännöllisesti. Raportoinnin avulla seuraamme valvottaviemme taloudellista tilaa ja riskejä sekä analysoimme kannattavuutta, vakavaraisuutta, riskejä ja toiminnan volyymejä.

Olemme koonneet tähän hakemistoon tietoa siitä, mitä eri valvottavaryhmien on raportoitava Finanssivalvonnalle. Lisäksi kerromme käytössä olevista raportointisovelluksista.

Finanssivalvonnan julkaisujen ja tiedotteiden tilaaminen

Jakelu-palvelusta sähköpostitiedotteiden tilaaminen (Jakelu-palvelu/RAPORTOIJAPALVELUT)

  • Jos Jakelu-palvelun käyttäjä haluaa saada sähköpostitiedotteita palveluun liittyvistä tiedonkeruista, hänen tulee rekisteröityä palveluun. Rekisteröidyttäessä seuraavien tietojen syöttö on pakollista: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite. Unohtuneen salasanan tai käyttäjätunnuksen tapauksessa uudet tunnukset lähetetään myös sähköpostilla. Raportoija on velvollinen pitämään yhteystiedot ajantasalla, jolloin sähköpostiviestintä kohdistuu oikeisiin henkilöihin.
  • Raportoijapalvelun kautta raportoija voi seurata mitä tiedostoja se on palvelusta ladannut.

13.5.2016

Finanssivalvonta – Snellmaninkatu 6, PL 103, 00101 Helsinki – Puhelin 09 183 51   kirjaamo(at)finanssivalvonta.fi  |  Vastuuvapaus  |  Tietoa palvelusta  
Verkkopalvelun teknisestä toimivuudesta vastaa Suomen Pankki, it-tuki(at)bof.fi.